RETUR, BYTEN, REKLAMASJON & GARANTI

Returer 

Hvis du ikke er fornøyd med varen fra Sharkspeed, kan du selvsagt returnere den til oss. Du har 14 dagers åpent kjøp og returrett fra og med den dagen du har mottatt varen. Det er dessverre ikke mulig å sende tilbake varer senere enn 14 dager fra du henter ut pakken. Varen skal returneres i forseglbar forsendelse i opprinnelig innpakning. Som kunde har du rett til å åpne pakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen passer eller fungerer. Husk imidlertid at varen må være i den forseglbare pakningen i original stand. Alle merkeslapper, artikkelnummer og lignende skal sitte fast på varen. Returnerte varer som viser tegn på bruk, kan gi fradrag i returbeløpet eller ikke bli godkjent. Varen skal sendes tilbake i originalforpakning. Angi årsaken til returen på returinformasjonen som du vedlegger inne i pakken. Klistre returseddelen utenpå pakken og lever inn på et poststed for registrering av returen. Ved retur er det viktig at du ber om kvittering når du har levert inn pakken for retur ved poststedet. Ved retur er det kundens ansvar at fakturaen ikke forfaller. Vi anbefaler derfor at du, hvis du har bestillt mot faktura, kontakter Klarna for å få flyttet frem forfallsdatoen på fakturaen. Ved retur av ikke-godkjent retur, debiteres kunden en avgift på NOK 250,- og vi krediterer ikke beløpet fra fakturaen/betalningen. For ikke-uthentet pakke, debiterer vi en ekstra avgift på NOK 250,-. Det er derfor viktig at oppgitt adresse stemmer når du gjør bestillingen, og at pakken blir hentet ut. Returer som returneres som angrerett senere enn 14 dager etter mottatt levering, debiteres med NOK 250,- ekstra. Vi anbefaler kunden å kontakte oss hvis man ikke har fått beskjed via e-mail i løpet av to uker fra man sender tilbake returen, om at den er behandlet. En ikke-uthentet pakke regnes ikke som benyttelse av angreretten. Hvis pakken ikke blir hentet ut går den automatisk i retur til oss etter 14 dager på poststedet. Kunden kommer da til å belastes med en ekstra avgift på NOK 250,- når den kommer tilbake til oss. Betalningstiden er 14 dager netto. Kostnaden motsvarer våre kostnader for frakt, returfrakt og administrativ behandling. Det er du som kunde som har ansvar for at dine opplysninger stemmer, derfor er det veldig viktig at du har angitt rett adresse og telefonnummer, slik at pakken ikke sendes i retur på grund av dette. 

Alla returer till oss sendes till denna adress:
SHARKSPEED NORGE
C/o Tollpost Globe
Postboks 6441 Etterstad
NO-0605 OSLOReklamasjoner 

Transportskader skal meldes samme dag som du tar imot leveransen til Bring/PNLs kundetjeneste og til Sharkspeed på e-post:Helpdesk@sharkspeed.com. Du skal under ingen omstendigheter løse ut en forsendelse som ser skadet ut, selv om du tror at innholdet er uskadd! Om du oppdager skaden først etter at du har åpnet forsendelsen, må du umiddelbart reklamere til Sharkspeed og posten, i henhold til det ovenstående. Defekte eller transportskadde varer erstattes med ny vare hvis mulig. Hvis det ikke finnes noen tilgjengelig vare i den størrelsen eller fargen du bestilte, blir pengene fullt tilbakebetalt, inklusiv frakt- og returkostnad. Er varen skadet, ber vi deg ta kontakt med Sharkspeed etter at du har mottatt varen. Sharkspeed tar ikke ansvar for skaden dersom det meldes fra senere. Tilbakebetaling Selvfølgelig får du pengene tilbake for varen ved godkjent retur hvis du har forhåndsbetalt. Fraktkostnadene refunderes dessverre ikke. Kjøpesummen blir kreditert til den aktuelle bankkontoen som ble brukt ved bestilling. Kampanjekoder tilbakebetales ikke. Tilbakebetaling behandles normalt innen 3 til 10 dager og senest innen 30 dager etter at Sharkspeed har mottatt varen. I enkelte tilfeller kan det ta noen bankdager fra Sharkspeed

Alla reklamasjoner till oss sendes till denna adress:
SHARKSPEED NORGE
C/o Tollpost Globe
Postboks 6441 Etterstad
​NO-0605 OSLO


Garantier
Garanti ges av producenten, distributören eller försäljaren och gäller alla fel på produkten som inte är uppkomna av användaren genom oaktsamhet eller med vilje. Samtliga produkter i vårt sortiment omfattas av minst ett (1) års garanti om inget annat anges. I de fall en tillverkare/leverantör tillhandahåller längre garantitid än ett (1) år omfattas givetvis produkten av denna garantitid. Vid garanti ärenden så kontaktar vi våra leverantörer så därför kan hanteringen ta några arbetsdagar.