Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

Lady Seventy Degrees SD-JT85 Winter KAKI All Weather MC jakke

40 %

1559

NOK

2598NOK Du sparer1039NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær

Allværsjakke for tur. Jakken er fylt med Prilation 75gr og laget av high-density polyester 600D, som gir både varme og slitestyrke. Vanntett stoff beskytter mot uventet regn og vindkast.

Jakken er designet med ventilasjon gjennom glidelåser foran, bak og ermer for å gi ekstra luftsirkulasjon. Du kan justere midjen og knappene justere ermene for å få en tilpasset passform. Borrelåskrage og mansjetter holder deg sikker og komfortabel gjennom hele turen.

For ekstra sikkerhet kommer jakken med avtagbar CE-godkjent beskyttelse (EN1621) for skuldre og albuer på nivå 1. Beskyttelsen kan byttes ut med Seventy Degrees level 2-beskyttelse (EN1621). I tillegg er det en innerlomme for ryggbeskyttelse (ikke inkludert) på nivå 2 SD-A10 sertifisert i henhold til EN1621 standarder.

For å sikre din sikkerhet, er våre beskyttere godkjent for motorsykkelkjøring og overgår de høyeste kvalitetsstandardene i EU ettersom de er CE-sertifisert.

Seventy jakke er spesialdesignet for touring. Men enten du kjører scooter, turnerer, naken eller racing, er Seventy plagg designet spesielt for alle behov og for alle typer ryttere. Seventy er forpliktet til å lage høyytelsesplagg for de mest krevende syklistene, slik at du kan fokusere på å nyte motorsykkeleventyret ditt. 

Les mer

KJØP MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

NivÅ 2 Ce-godkjent Rustningsbeskyttelsessett 5232

499NOK

-51%

999NOK

KJØP MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

NivÅ 2 Ce-godkjent Rustningsbeskyttelsessett 5232

Pris 499 NOK 999 NOK

Du sparer 500 NOK (51 %)

Kombiner Med MC / CROSS HJELMER

Kombiner Med DAMBYXOR

Kombiner Med DAME / Barn MC