Skreddersydde motorsykkelklær

MC KLÆR
PÅ EN NY MÅTE.

 

 
Overlegen passform og komfort
Du får et plagg designet etter din kropp i stedet for et plagg som er laget for å passe flest mulig. Når du tar på deg spesiallagde klær, vil du ikke bare se og føle forskjellen til en standardstørrelse – du vil huske den for alltid fordi den ble laget eksklusivt for deg.


Kvalitet med innovativ produksjon

Du får samme kvalitet, om ikke bedre, på de skreddersydde klærne dine ettersom det er laget for hånd ett trinn om gangen helt i henhold til dine mål og preferanser.Tilpass raskt og enkelt
Å handle tilpassede klær har aldri vært enklere. Med vårt enkle måleskjema som du fyller ut. Si farvel til dårlig tilpassede standardstørrelser og hei til en passform laget eksklusivt for deg.


 


Tilpass for deg eller klubb/skole
Det vi elsker mest med spesialtilpassede klær er, i tillegg til den ultimate passformen, de nesten uendelige mulighetene. Fra iøynefallende design til broderi eller trykk. Lag for deg eller noe for eksklusivt for din klubb eller kjøreskole.Hvordan virker det?

Sharkspeed er stolte av å tilby skreddersydde bestillinger til lave priser. Med en skreddersydd bestilling er det svært viktig at du sjekker målene dine veldig nøye og følger våre anbefalinger og trinn-for-steg-hjelp når du tar mål. Angreretten og bytteretten gjelder ikke for skreddersydde bestillinger. Ved feilsydde produkter kontrolleres målene du har spesifisert med produktets mål. Merk at fabrikken legger til 3-10 cm til dimensjonene avhengig av plassering slik at mobiliteten til produktet blir optimal. Etter å ha mottatt bestillingen din vil størrelsen din bli sjekket. Merk at dette produktets pris gjelder for kroppsstørrelser opp til 3XL. For større kroppsstørrelser tilkommer en tilleggskostnad på 100 SEK/tekstil, 150 SEK/skinn per størrelse overskredet. Merkostnaden beregnes av en administrator fra Sharkspeed etter å ha mottatt kroppsmålene dine. Leveringstid er mellom 12 - 30 virkedager avhengig av sesongbelastning. Skreddersydde løsninger kan ikke bestilles som oppkrav. Ved måling i butikk med en ansatt påløper et gebyr på 395 SEK.

Alle tilleggsgebyrer belastes i ettertid og før produksjonen starter.

Hvordan fungerer det med skreddersydde bestillinger?

Vi i Sharkspeed er de første som tilbyr en nettbasert løsning for å legge inn målinger. Vi ønsker å gjøre det enklere og tryggere for kunden. Kort tid etter at bestillingen din er mottatt vil du motta en e-post med en lenke til et skjema som du fyller inn målene dine med. Følg instruksjonene på skjemaet.

Etter å ha mottatt bestillingen din, blir størrelsene dine sjekket. Merk at prisen gjelder kroppsstørrelser opp til 3XL. For større kroppsstørrelser tilkommer en tilleggskostnad på 100 SEK/tekstil, 150 SEK/skinn per størrelse overskredet. Ekstrakostnaden beregnes av en administrator fra sharkspeed etter å ha mottatt kroppsmålene dine. Leveringstid er mellom 14 - 20 virkedager avhengig av sesongbelastning. Skreddersydde løsninger kan ikke bestilles som oppkrav. Ved måling i butikk med en ansatt påløper et gebyr på 395 SEK.


Ønsker du å fylle ut skjemaet nå, kan det lastes ned nedenfor:
Last ned skjemaet og fyll det ut og send oss ​​dine mål på e-post.

Link til PDF-fil:     Klikk her for å laste ned PDF-fil

Link til Excel-fil:   Klikk her for å laste ned Excel-filen

Har du spørsmål, kontakt oss så forteller vi deg mer?