Kjøpsvilkår

Retur/gjenkjøp
Du har et åpent kjøp i 30 dager fra det tidspunktet du har mottatt varen, forutsatt at du ikke har brukt varen og at den returneres i 
vesentlig uendret tilstand. SKREDDERSYDDE BESTILLINGER KAN IKKE RETURNERES!
Varen må returneres i samme stand som da du kjøpte den. Alle varer som sendes tilbake, må pakkes i en pose eller 
kartong. Hvis produktet /produktene ikke har etiketter selv om plagget er ubrukt, vil Sharkspeed.no bli tvunget til å trekke 30% av 
verdien av varene. 

Opphavsrett
Alt innhold på disse sidene er å anse som Sharkspeed eller underleverandørers eiendom. Informasjonen er beskyttet av blant annet opphavsrett, markedsføring og varemerker. Dette betyr at varemerker, handelsnavn, produktnavn og informasjon om produkter om blant annet produktets vekt, bilder og grafikk, design, layout og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten eksplisitt samtykke (skriftlig) fra Sharkspeed.
 
Returnerer administrasjon.

Når du returnerer, bør du sende skjemaet som ble sendt med pakken din på e-post. Hvis du ikke har det, kan det lastes ned her: KLIKK HER FOR Å LASTE NED SKJEMAET

SEND SKJEMAET TIL:      retur@sharkspeed.com (MERK! ALT MÅ FYLLES UT)
(SKANN, TA BILDER ELLER SKRIV NED ALLE DETALJENE OG SEND OSS EN E-POST)

INFORMASJON VI TRENGER FØR VI SENDER DEG EN RETURSEDDEL:

ORDRENUMMER
NAVN:
ADRESSE:
POST. NEI/LOKALITET:
TEL. NEI:
E-POST:
PRODUKTER SOM SKAL RETURNERES (NAVN).

Returforsendelsesetikett:
Når du har sendt dette på e-post, kan det ta en dag eller så før du mottar fraktetiketten din sendt til deg. Når du får det, skriv ut og legg det på pakken og. Kontakt DHL EXPRESS for henting av pakker. Pakk varene riktig og fest returetiketten til pakken 
Du kan sende varene i pakken varene kom i, eller annen lignende emballasje i nesten samme størrelse. Fest deretter returetiketten på utsiden av pakken, og forsegl deretter returpakken tett. 

Erstatte et element
Hvis du vil endre en vare, for eksempel til en annen størrelse eller farge, kan du enkelt gjøre det ved å returnere varen til oss og bestille en ny på Sharkspeed.no. Ikke spesifiser noen forespørsler om bytte i returpakken, den ønskede varen kan bli utsolgt når pakken din kommer til oss. Alle returer vi mottar vil bli refundert til kunden via Klarna.

KLAGE PÅ EN VARE
Ved reklamasjon er Sharkspeed.no ansvarlig for fraktkostnadene. Kontakt kundeservice via e-post eller telefon, så hjelper vi deg.

TILBAKEBETALING
Hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, vil du motta en korrigert faktura sendt på e-post. Hvis hele bestillingen returneres, vil den bli kansellert
Faktura. Hvis du allerede har betalt fakturaen, vil Klarna kontakte deg for refusjon i løpet av få dager. 
Refusjoner vil bli gjort innen 10 dager etter mottak av retur.

DHL HJEMLEVERING / RETUR
Vi bruker DHL EXPRESS på våre leveranser til Norge for den raskeste og sikreste handelen for våre kunder. Viktig å
Merk at alle pakker telles i henhold til volumfrakt, det vil si at jo større pakken er, desto dyrere er frakten. Vi anbefaler på det sterkeste at du
Bruk samme pakke eller lignende pakke i størrelse når du sender tilbake. Hvis returen sendes i større pakker, kan tilleggskostnader være
Bruke. Hvis du sender tilbake i en lignende pakkestørrelse, vil det ikke være noen ekstra kostnader mer enn det du allerede har betalt for returforsendelsen.

 

RETUR MED FORHÅNDSBETALT RETURFORSENDELSE ETIKETTÅvis bruk av returforsendelsesetiketten vil du som kunde bli belastet med et gebyr:
185 NOK (SAMME ELLER LIGNENDE PAKKE I STØRRELSE).
I tilfelle en godkjent klage, er Sharkspeed ansvarlig for returgebyret (kun vår forhåndsbetalte fraktetikett). 
RING DHL KUNDESERVICE FOR HENTING AV PAKKER.

SEND SKJEMAET PÅ E-POST TIL: retur@sharkspeed.com

DHL EXPRESS KONTAKT NORGE TELEFON: 21 00 22 00

Betalingsmetode: Klarna Checkout
Klarna Checkout tilbyr deg en tilpasset og sikker betalingsopplevelse hver gang du handler.
Klarna Checkout identifiserer deg ved hjelp av informasjonen du oppgir når du handler og om nødvendig ved hjelp av informasjon fra leverandører. Klarna Checkout garanterer varene dine. Du trenger aldri å betale hvis du ikke har mottatt varene dine.
Gjennom Klarna Checkout tilbys du ulike alternativer for betaling av kjøp gjort i tilknyttede butikker. Klarna Checkout presenterer visse opplysninger til deg så snart du er identifisert. Informasjonen du må oppgi for å oppnå identifikasjon kan variere mellom ulike kjøpsanledninger og kunder. Ingen kredittrapport blir noen gang tatt direkte i Klarna Checkout, men om nødvendig av betalingsalternativet du har valgt. Kredittrapporter tatt av Klarna påvirker ikke din kredittverdighet og kan ikke sees av andre som ber om kredittinformasjon om deg, for eksempel banker. Etter at du har blitt identifisert, viser Klarna Checkout hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Faktura er standard betalingsalternativ, men du kan selvfølgelig fritt velge et av de andre alternativene som direkte betaling via bank eller betaling med kort. Hvilke alternativer du tilbys kan bytte fra tid til annen. Du kan velge om du vil beskytte din bruk av Klarna Checkout med en PIN-kode. Ved å legge inn eller be om informasjon i Klarna Checkout, godtar du våre vilkår for bruk og vår bruk av dine personopplysninger som angitt nedenfor.
 
Klarnas vilkår for bruk
Ved å bruke betalingstjenesten Klarna Checkout godtar du Klarna ABs (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) vilkår og betingelser som angitt nedenfor, inkludert eventuelle vedlegg eller annet materiale referert til ("Vilkårene"). Når du skriver inn eller ber om informasjon, begynner du å bruke Klarna Checkout. Ved å gjøre dette har du også godkjent vår behandling av dine personopplysninger, herunder muligheten for oss til å overføre opplysningene til tredjepart eller for behandling utenfor EU/EØS-området.

Garanterer
Du garanterer at informasjonen du oppgir er korrekt og din, eller at du har rett til å representere den angitte personen, og at du kan inngå en avtale uhindret og uten samtykke fra en verge, bobestyrer eller annen person.
Hvis du bruker Klarna på vegne av en juridisk enhet (selskap eller annen organisasjon), garanterer du også at du har myndighet til å inngå denne avtalen om betaling med Klarna og tilhørende avtale om kjøp med butikken.
Identifisering, tilpasning og risikovurdering
For å kunne identifisere deg på en sikker måte og forhindre uautorisert bruk eller misbruk av Klarna Checkout og for å oppfylle kravene til god kredittutlånspraksis, må Klarna identifisere deg. Klarna samler inn tilleggsinformasjon som personnummer, navn, adresse og kredittopplysninger fra ulike leverandører. Klarna må også bruke informasjonen du har oppgitt ved tidligere kjøp. Tilleggsinformasjonen sammen med informasjonen som Klarna allerede har, muliggjør den enkle utsjekkings- og kjøpsprosessen som Klarna Checkout innebærer. Klarna Checkout tilpasser automatisk sin sikkerhetskontroll, og dermed design, for hver gang du bruker den, og du trenger ikke å legge inn mer informasjon enn nødvendig. I noen tilfeller vises den tidligere spesifiserte og godkjente adressen av Klarna til deg. I risikovurderingen veier Klarna inn en rekke objektive faktorer, men det tas også hensyn til informasjon om hvordan du tidligere har oppfylt våre betalingsbetingelser. Ved å fullføre kjøpet bekrefter du identifikasjonen og riktig leveringsadresse.
Betaling, avgifter
Etter identifisering og risikovurdering viser Klarna Checkout deg betalingsalternativene som kan tilbys deg. Uansett hvilket betalingsalternativ du velger, er det Klarna eller en av Klarnas samarbeidspartnere som håndterer betalingstransaksjonen, mens selve kjøpet av produktet eller tjenesten gjøres direkte av butikken. Produkt- eller tjenestespesifikke spørsmål bør derfor rettes direkte til butikken.
Gjeldende betalingsalternativer som for øyeblikket kan tilbys gjennom Klarna Checkout er faktura, kontokreditt, kortbetaling eller direkte betaling via bank. Faktura er standard betalingsalternativ. Ved bruk av forhåndsvalgt faktura gjelder Klarnas til enhver tid vilkår og betingelser for faktura. Det koster ingenting å bruke Klarna Checkout. Klarna forbeholder seg imidlertid retten til å kreve eventuelle skatter eller avgifter som kan legges til gjennom det valgte betalingsalternativet, se nærmere de enkelte betalingsbetingelsene. Det vil alltid være informasjon om vilkårene og betingelsene for det respektive betalingsalternativet før du velger. Klarna kan når som helst legge til eller fjerne betalingsalternativer. 
Misbruk
Bruk av informasjon som ikke er din eller som du av andre grunner ikke har rett til å bruke, vil bli vurdert av Klarna som misbruk. All informasjon knyttet til misbruk eller mistanke om misbruk av Klarna Checkout, for eksempel ved å legge inn feil eller villedende informasjon, lagres og brukes til fremtidige risikovurderinger og for å beskytte de involverte partene. Din overholdelse av kjøps- og betalingsbetingelsene påvirker også risikovurderingen når du bruker Klarna Checkout og dermed din mulighet til å bruke alle betalingsalternativer. 
Personopplysninger
Klarna og dets partnere behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg en forenklet betaling via Klarna Checkout og for å kunne forenkle betalingsprosessen ytterligere neste gang du bruker Klarnas tjenester. Klarna behandler personopplysningene med det formål å sikre din identitet, administrere kundeforholdet, forhindre misbruk eller feil bruk av betalingstjenesten, utføre kundeanalyser, kredittvurdering, risikoanalyser, risikostyring, forretningsutvikling, for kommersielle og markedsføringsformål for egen del og for våre spesielt utvalgte partnere og for å oppfylle gjeldende lovkrav generelt. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til deg.
Følgende er eksempler på personopplysninger som Klarna behandler:
Kontaktinformasjon – navn, adresse osv.
Personnummer – brukes som kundenummer for kundeadministrasjonsformål
Betalingsinformasjon – kortnummer, fakturainformasjon osv.
Finansiell informasjon – f.eks. opplysninger om inntekt og eventuelle betalingsanmerkninger (brukes i tilfeller der det tas en kredittrapport)
Informasjon om handelsvarer – data om kjøpene du gjør
Informasjon om datamaskinen din - IP-adresse, språkinnstillinger, etc.
Hvis du tidligere har brukt Klarna, kan det bli lagret informasjon om deg til for eksempel kundebehandling, dokumentasjonskrav eller lignende godkjente formål. For å sikre din identitet og forenkle din bruk av Klarna Checkout, vil Klarna bruke slik informasjon. Klarna kan utlevere opplysningene til andre selskaper i Klarnas konsern, som også kan bruke opplysningene til de formål som er beskrevet her. Videre kan opplysningene utleveres i forbindelse med overføring av kravet til inkassoselskaper eller tilsvarende. Opplysningene kan også overføres for behandling utenfor EU/EØS-området til en stat som ikke har samme beskyttelsesnivå for personopplysninger. Klarna beskytter beskyttelsen av personopplysninger og vil iverksette egnede sikkerhetstiltak for å beskytte dataene. Du har rett til å be om tilgang til dataene om deg en gang i året skriftlig. Du har også rett til å korrigere slike data og velge å ikke motta ytterligere markedsføringskommunikasjon. Klarna er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Ytterligere informasjon kan fås ved å kontakte Klarna på personuppgiftsombud@klarna.com eller på den registrerte adressen som er oppført ovenfor.
Ved å bruke Klarna Checkout samtykker du til vår bruk av dine personopplysninger på den måten som er beskrevet her, herunder eventuell overføring til et annet selskap eller til en stat utenfor EU/EØS-området.
Informasjonskapsler
Klarna bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra Klarnas webserver og lagres av nettleseren din for å gi deg tilgang til ulike funksjoner. Klarna bruker informasjonskapsler blant annet for å tilpasse Klarna Checkout til deg og for interne analyser av hvordan nettstedet vårt brukes. Informasjonskapsler kan ikke skade datamaskinen din. Se også Klarnas Informasjon om informasjonskapsler for mer informasjon om hvordan Klarna bruker informasjonskapsler.
Ved å bruke Klarna Checkout samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Endringer, tillegg og andre tjenester
Klarna forbeholder seg retten til å endre Vilkår og Betingelser for videre bruk av Klarna Checkout. For andre tjenester som Klarna leverer, gjelder Klarnas vilkår og prisliste for slike tjenester til enhver tid. Vilkår og prisliste er tilgjengelig på www.klarna.se.
Ansvarsbegrensning, gjeldende lov og tvister
Klarna er aldri ansvarlig for indirekte skader. Svensk lov anvendes, og eventuelle tvister må behandles av en alminnelig domstol med Stockholm tingrett som første instans.

Annonsering

Vi forbeholder oss retten til å sende direkte markedsføring til våre kunder via post, SMS/MMS og post. Hvis du som kunde ikke ønsker reklame, ta kontakt med vår kundeservice og send med din kontaktinformasjon.
 

Angrerett (gjelder kun privatpersoner)
Du har full angrerett i 14 dager fra det tidspunktet du mottok varen, forutsatt at du ikke har brukt produktet og at det returneres i  vesentlig uendret tilstand. Ved retur/bytte er det du som kunde som er ansvarlig for frakten tilbake til oss for de varene du ønsker å returnere/bytte. Bruk gjerne samme pose/kartong som du mottok varene i. Varen må returneres i samme stand som da du kjøpte den. Alle varer som sendes tilbake, må pakkes i en pose eller pappeske. Ved utveksling, retur eller reklamasjon følger vi Forbrukerstyrelsens regler for netthandel.
Hvis varen (e) brukes, vil returen ikke bli akseptert (du kan selvfølgelig prøve varene, men ikke bruke dem hvis du ønsker å returnere eller bytte).  Hvis produktet /produktene ikke har etiketter selv om plagget er ubrukt, vil Sharkspeed bli tvunget  til å trekke 30% av produktverdien. Da vi ikke vil kunne selge produktet/varene videre til noen ny kunde.
Generelt sett tar det omtrent 10 virkedager fra vi registrerer returen din til du mottar refusjonen.  

Aldersgrense
For å bestille gjennom Sharkspeed må du være over 18 år eller ha en verges signatur.
 
Priser
I noen produkter kan prisen øke når du går over størrelse 3XL. Vi selger våre produkter med lave marginer og i store størrelser øker produksjonskostnadene, og dette er grunnen til at prisen øker. Prisene vises på nettsiden og ingen gebyrer påløper i etterkant. Vær oppmerksom på at for skreddersydde bestillinger belastes de et ekstra gebyr ettersom størrelsen kontrolleres etter at du har sendt inn målingene dine.
 
Orden
Bestillinger kan gjøres online via Sharkspeeds nettsted, e-post eller telefon. Våre selgere er glade for å motta bestillingene dine direkte på telefonen.  Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice, så hjelper vi deg.

Levering
Produkter som er på lager sendes normalt fra vårt lager 1-5 virkedager fra bestillingstidspunktet. Ved høyt salg kan det oppstå forsinkelser. Vi prøver vårt beste for å alltid levere så raskt som mulig. Selvfølgelig prøver vi å sende din spesielle bestilling så snart som mulig, men eventuelle forsinkelser kan oppstå avhengig av sesong og tidspunkt for bestillingen. Vårt mål er at alle bestillinger som mottas en ukedag før kl. 10.00, som også kun består av produkter på lager, skal sendes samme dag.
Når produktene er pakket og klare til å sendes til deg, vil en leveringsbekreftelse som inneholder pakkenummeret og annen informasjon om bestillingen din bli sendt via e-post til adressen som er oppgitt i kontoen din. Leveringsbekreftelsen sendes når pakken er pakket og ikke når transporten har begynt. Det kan derfor ta noen timer/dag før pakken kan spores via for eksempel Postens hjemmeside eller DHL. Hvis bestillingen din inneholder både produkter som ikke er på lager og produkter som er på lager, er det mulighet for å få produktene som er på lager sendt til deg tidligere enn de som ikke er på lager for øyeblikket.  Hvis dette skulle skje, vil du først bli kontaktet av oss.
 
Garanterer
Garantien er gitt av produsenten, distributøren eller selgeren og gjelder for alle feil i produktet som ikke er pådratt av brukeren gjennom uaktsomhet eller vilje. Alle produkter i vårt sortiment er dekket av minst ett (1) års garanti med mindre annet er oppgitt. I tilfeller der en produsent/leverandør gir en lengre garantiperiode enn ett (1) år, er produktet selvfølgelig dekket av denne garantiperioden. I tilfelle garantisaker, kontakter vi våre leverandører, så derfor kan håndteringen ta noen virkedager.

Uavhentede forsendelser
Vi forbeholder oss retten til å belaste deg kostnadene for returfrakt, håndteringskostnader, etc. Du vil bli belastet med et minigebyr på SEK 250 for uavhentede pakker.

 

Rimelig bruk – retningslinjer:

Vår vurdering av om du bryter retningslinjene våre for rimelig bruk er basert på en rekke ikke-diskriminerende kriterier. Disse kriteriene tar hensyn til systematisk avvikende atferd. En ordre som står i fare for å bli nektet på grunn av våre retningslinjer for rimelig bruk, kan identifiseres av våre ansatte eller ved hjelp av en algoritme som leser unormale mønstre i våre kunders kjøps- og returatferd. Den endelige vurderingen av om bestillingen skal aksepteres eller nektes, gjøres alltid av våre ansatte. Hvis bestillingen din blir avvist, vil du bli informert om det via en e-post sendt til e-postadressen du oppga da du la inn bestillingen, eller en bestilling kan kanselleres helt. Når vi har kunngjort at vi har nektet deg å handle hos oss, gjelder avgjørelsen for deg uavhengig av profil eller e-postadresse. Det er ikke tillatt å prøve på noen måte å omgå denne avgjørelsen. f.eks. ved å handle i andres navn.   Gjentatte forsøk på bestilling kan rapporteres til myndigheter som behandler dette.

Vær oppmerksom på at våre retningslinjer for rimelig bruk aldri hindrer deg i å utøve din lovbestemte angrerett på 14 dager eller Sharkspeed Online Solutions åpent kjøp gyldig i  mellom 14-30 dager (ikke-skreddersydde produkter / spesialbestillinger) hvis du har gjort et bindende kjøp hos oss. Våre retningslinjer for rimelig bruk kan imidlertid, i spesielle tilfeller, hindre deg i å inngå en kontrakt med oss.

Eksempler på atferd som bryter retningslinjene våre for rimelig bruk:

- svært eller tilbakevendende unormal kjøps- og returatferd som viser at kunden tidligere ikke hadde til hensikt å beholde bestilte produkter.

- svindelforsøk i forbindelse med retur, som utveksling/forfalskning av etiketter og prislapper og falske påstander om tapte produkter.

Vi streber etter å gjøre den mest rettferdige og mest nøyaktige vurderingen mulig hvis vi har rimelig grunn til å mistenke at du bryter våre retningslinjer for rimelig bruk. Du har alltid rett til å be om at vi revurderer vår vurdering ved å kontakte oss på helpdesk@sharkspeed.com eller telefon 010-5519786
 
Typografiske feil osv.
Vi forbeholder oss retten til trykkfeil, informasjonsfeil og feil i produktspesifikasjoner. Alle bilder er å anse som illustrerende og trenger ikke å gjengi produktets eksakte utseende og natur.

Annonsering 

Transportskader skal meldes samme dag som du tar imot leveransen til Bring/PNLs kundetjeneste og til Sharkspeed på e-post:Helpdesk@sharkspeed.com. Du skal under ingen omstendigheter løse ut en forsendelse som ser skadet ut, selv om du tror at innholdet er uskadd! Om du oppdager skaden først etter at du har åpnet forsendelsen, må du umiddelbart reklamere til Sharkspeed og posten, i henhold til det ovenstående. Defekte eller transportskadde varer ble erstattet med ny være hvis mulig. Hvis det ikke finnes noen tilgjengelig vare i den størrelsen eller fargen du bestilte, blir pengene fullt tilbakebetalt, inclusiv frakt- og returcost. Er varen skadet, we ask dough to contact Sharkspeed etter at du har mottatt varen. Sharkspeed tar ikke ansvar for skaden dersom det meldes fra senere. Tilbakebetaling Selvfølgelig får du pengene tilbake for varen ved godkjent retur hvis du har forhåndsbetalt. Fraktcostene refunderes dessverre ikke. Kjøpesummen blir kreditert til den aktuelle bankkontoen som ble brukt ved bestilling. Kampanjekoder tilbakebetales ikke. Tilbakebetaling behandles normalt innen 3 til 10 dager og senest innen 30 dager etter at Sharkspeed har mottatt varen. I enkelte tilfeller kan det ta noen bankdager fra Sharkspeed

Skreddersydde bestillinger
Sharkspeed er stolt av å tilby skreddersydde bestillinger til lave priser. Når du lager en skreddersydd bestilling, er det svært viktig at du sjekker målingene dine nøye og følger våre anbefalinger og trinn for trinn hjelpen når du tar den. Angreretten og bytteretten gjelder ikke for tiltakspliktige bestillinger.
Når det gjelder feilsydde produkter, kontrolleres dimensjonene du angav med dimensjonene til produktet. Merk at fabrikken legger til 3-10 cm til dimensjonene avhengig av plasseringen for at mobiliteten til produktet skal være optimal.
Etter at du har mottatt bestillingen din, er størrelsen din sjekket. Merk at prisen på dette produktet gjelder for kroppsstørrelse opp til 3XL. For større kroppsstørrelser vil en ekstra kostnad på 100 SEK / tekstil, 150 SEK / skinn per overskredet størrelse bli lagt til. Tilleggskostnaden beregnes av en agent fra Sharkspeed etter å ha mottatt kroppsmålingene dine. Leveringstiden er mellom 12 - 30 virkedager for avhengig av sesongbelastningen. Skreddersydde løsninger kan ikke bestilles kontant ved levering. Ved måling i butikk med ansatt belastes et gebyr på SEK 395. 
Trenger du produktet du har laget for å måle raskt? Du har nå muligheten til å bestille dine skreddersydde produkter med Express 1st Priority, noe som betyr at vi slipper alt annet og fokuserer utelukkende på produktet ditt. Levering på døren din på bare 10 dager. 
Tillegg:
Full stand/2-delt skinnstativ 1995: - SEK/pc
Valgfri jakke/bukse 1295: - SEK/pc
Alle tilleggsavgifter belastes med tilbakevirkende kraft og før produksjonen starter.
 
Om informasjonskapsler
Dette nettstedet inneholder såkalte informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din og inneholder informasjon. Det finnes to typer informasjonskapsler. Én type lagrer en fil permanent på datamaskinen.
Den andre typen informasjonskapsel kalles session cookies. Mens du surfer på en side, sendes denne informasjonskapselen mellom datamaskinen og serveren for å kunne koble til informasjon, for eksempel hvilket påloggingsnavn du bruker. Øktinformasjonskapsler lagres ikke permanent på datamaskinen din, men forsvinner når du lukker nettleseren.
Nettleseren din må godta informasjonskapsler, ellers vil du ikke kunne legge til varer i handlekurven.

Sikkerhet og SSL
Vi bruker en sikkerhetsstandard kalt 3D-Secure. Det er en sikkerhetsstandard utviklet av VISA og Mastercard for å sikre sikre betalinger over Internett. All informasjon er kryptert med 128-bit SSL-kryptering, noe som betyr at ingen uvedkommende kan få tilgang til kortopplysningene dine.
Vi bruker også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av data over internett (eller andre nettverk). Selskapet Netscape Communications har utviklet og utviklet SSL - protokollen som nå har blitt industristandarden.
En protokoll er et sett med regler og prosedyrer for hvordan informasjonen (dataene) skal behandles. SSL-protokollen behandler dataene på flere forskjellige måter og "reverserer" informasjonen. Dette gjøres slik at dataene ikke er lesbare under overføringen mellom de to datamaskinene, denne "reverseringen" kalles kryptering. Når dataene mottas fra mottakeren, sørger SSL for å "sette" dataene tilbake i sin opprinnelige rekkefølge, kontrollerer at avsenderen er riktig (serverautentisering) og kontrollerer også at dataene ikke er endret under overføring (meldingsintegritet).
SSL bruker digitale sertifikater for å kontrollere sendere, mottakere eller både sendere og mottakere av dataoverføringen. Et digitalt sertifikat er "verktøyet" som brukes til å koble informasjonen om en person eller organisasjon til en såkalt "offentlig nøkkel" (offentlig nøkkel) med to formål:
Alle SSL-sertifikater for internett håndteres av selskaper som er sertifiserte sertifikatskapere. Dette betyr også at alle SSL-sertifikater er unike og riktig utstedt. Alle som søker om et SSL-sertifikat må bevise sin egen eller organisasjonens identitet for å kjøpe et SSL-sertifikat.
 
FORCE MAJEURE
I tilfelle krig, krigslignende hendelse, borgerkrig, revolusjon, opprør, regjeringsaksjon, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe eller lignende hendelse, vil Sharkspeed kunne bruke seg selv av force majeure. Dette betyr at denne avtalen ikke trenger å bli fullstendig oppfylt. Hvis dette skjer, vil vi forsøke å varsle kunden om dette. Ved tvist følger vi naturligvis Klagenemndas avgjørelse. 
 
EIERSKAP
Alle varer forblir Sharkspeed eiendom til full betaling er mottatt av selskapet.
Sharkspeed forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp ved mistanke om svindel.
 
Endring i salgsbetingelser
Sharkspeed forbeholder seg retten til å endre gjeldende salgsvilkår.