Om Sharkspeed

MOTORSYKKEL / CROSS KLÆR OG TILBEHØR

Et norsk-registrert selskap som tilbyr befolkningen i Norge av de absolutt laveste prisene på motorsykkel / motocross klær.
Vi leverer din bestilling innen 2-3 virkedager. 

Vi (Sharkspeed) leverer i dag komplette konsepter innen motorsykkel/cross/endurostativ, beskyttelse og Streetwear til lavere priser enn mange andre i samme bransje. At vi kan gjøre dem mulig er at vi kjøper direkte fra produsentens merker og tilbyr nesten engrospriser direkte til sluttbrukeren! Derfor opplever våre kunder våre priser svært lave sammenlignet med hva andre selskaper tar betalt for lignende områder.
Vi har eksistert i nesten 20 år, og vi selger inn:

  • Sverige

  • Norge

  • Danmark

  • Finland

  • Sveits

Vår suksess er takket være våre tilbakevendende kunder som har ført oss til å utvikle og kontinuerlig fornye vårt sortiment. Vi er ledende innen produksjon av skreddersydde motorsykkelklær samt egendesignede klær som tilbys av våre leverandører.

Tilbyr lave priser - Samme kvalitet - lavere priser!

Vårt konsept er basert på å alltid tilby kunden gode produkter til lavest mulig pris og derfor garanterer vi lavest prisgaranti på hele sortimentet vi har. Med Norden i grepet føler vi at vi er på god vei og vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder nok en gang for hjelpen og støtten vi har fått, og vi lover deg at uansett hvor store vi blir, vil vi alltid ha de laveste prisene i markedet.

Vi har også et showroom i Trollhättan hvor det er mulig å se produktene på stedet og handle.
Vi er spesialister på skreddersydde motorsykkelstativer der du kan designe ditt eget stativ eller bestille store størrelser. Hvis du er en ny kunde, ikke bekymre deg, du har alltid et 14-dagers åpent kjøp og en 30-dagers bytterett på alle våre produkter unntatt skreddersydde bestillinger. Vi gir også 1 års garanti på alle våre produkter med mindre annet er oppgitt i produktbeskrivelsen.

Så gi oss en sjanse, og vi lover å gjøre deg glad og fornøyd.