Skinnvester med Club-design

SKINNVESTER MED KLUBBDESIGN

Du designer og vi produserer!

 

 
Velg blant våre vester eller design din egen!
Hos oss kan du fritt velge hvordan du vil at klubbvestene dine skal se ut. Velg det materialet du liker best. Det være seg lammenappa, geit eller kuskinn. Eller hvorfor ikke lage en tekstilvest. Hos velger du nøyaktig hvordan du vil gjøre det. I de fleste tilfeller kan vi også sende en digital prøve for godkjenning.
Kvalitet med innovativ produksjon

Du får samme kvalitet om ikke bedre på dine skreddersydde vester da den er laget for hånd ett trinn om gangen helt i henhold til dine mål og preferanser.Lapper - Broderi - Preget trykk - Trykk​
Vi tilbyr alle slags utskriftsmuligheter med skarpe stofflapper eller hvorfor ikke preget trykk. Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan tilby.


 


Tilpass for deg eller klubb/skole
Det vi elsker mest med spesialtilpassede klær er, i tillegg til den ultimate passformen, de nesten uendelige mulighetene. Fra iøynefallende design til broderi eller trykk. Lag for deg eller noe for eksklusivt for din klubb eller kjøreskole.

Skreddersydde klubbvester:
Nedenfor kan du laste ned måleskjemaer for å lage tilpassede klubbvester.
Ønsker du å fylle ut skjemaet nå, kan det lastes ned nedenfor:
Last ned skjemaet og fyll det ut og send oss ​​dine mål på e-post.

Link til PDF-fil:    Klicka här för att ladda ner PDF filen

Link til Excel-fil:   Klicka här för att ladda ner Excel filen

Kontakt oss i dag og send inn dine detaljer så ringer vi deg for å fortelle deg mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine nye klubbvester.
Hvis du har spørsmål, kontakt oss så forteller vi deg mer?