Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

AGRIUS AIRFLOW AIR CE-AA BLACK VANNTETT MC ALLVÆRSBUKSER

64 %

1399

NOK

3799NOK Du sparer2400NOK

Agrius Airflow Air motorcykelbyxor är en del av den senaste Agrius-kollektionen.

Med en allsidig 3-lags konstruksjon er Agrius Airflow Air en komfortabel bukse for pendling/touring hele året. Det er to separat flyttbare lag under det slitesterke tekstil ytre skallet - det ene er en vanntett membran, og den andre er et termisk fôr. Disse buksene er utstyrt med et 4-delt sett med avtagbar beskyttelse som er CE nivå 2-sertifisert til den nyeste standarden. Et glidelåsfeste for å kombinere buksene med en jakke er også inkludert. Kompatible jakker inkluderer Agrius Airflow Air motorsykkeljakke, svart™ åpen mesh motorsykkeljakke og svart™ dedikasjon motorsykkeljakke. Begge sider av glidelåsen til jakken er inkludert, slik at du kan bruke den andre halvdelen av en eksisterende jakke til å lage en komplett dress.

Viktige funksjoner / poeng:

CE-sertifisert i henhold til den nyeste standarden EN 17092-3: 2020 - klasse AA-klassifisert plagg
Allsidig 3-lags konstruksjon for helårskjøring (separat avtagbar vanntett membran og termisk fôr)
Integrerte kraftige nettingpaneler for ventilasjon
- Avtagbar ergonomisk CE nivå 2 hofte og justerbare knebeskyttere
Elastisk midje med magnetiske spenner og borrelåsjustering
Agrius Airflow Air motorsykkelbukser er fullpakket med funksjoner...

Spesifikasjoner inkluderer:

CE-sertifisert til den nyeste standarden EN 17092-3: 2020 - Klasse AA-klassifisert plagg - Dette er et godt utvalg av bukser for vanlig motorsykkelbruk på veien.
- Pustende 600D polyester stoff, 380 gsm matt mesh og forsterket grep ytre skall - Stil, holdbarhet og komfort kombinert.
Allsidig 3-lags konstruksjon - Den praktiske trelagskonstruksjonen gjør disse buksene egnet for kjøring året rundt.
Avtagbar Permatex vanntett membran - Det avtagbare vanntette fôret øker funksjonaliteten til disse tekstil motorsykkelbuksene.
Avtagbart termisk fôr - Dette produktet er utstyrt med et avtagbart termisk fôr for ekstra varme og komfort ved lave temperaturer.
Fargekoordinerte festeløkker for buksebein - Unngå forvrengte bukseben når du fester foringer med separate røde og grå løkker som matcher på hvert lag.
Integrerte ytre nettingpaneler for ventilasjon - De integrerte kraftige nettingpanelene fremmer luftcirkulasjon og sikrer bedre komfort når du sykler i varmt vær.
- Avtakbare CE nivå 2 kne- og hoftebeskyttere - Den 4-delte myke beskytteren er inkludert som standard i dette plagget: Dette er den nyeste generasjonen av glatte og fleksible beskyttere, noe som gir buksen komfort og beskyttelse når du sykler eller til og med når du bare går rundt.
Reflekterende detaljer for synlighet i svakt lys - Flere reflekterende utskrifter sikrer at du blir sett selv om natten.
Glidelås med krok og krok og pop-stud lukking - Sikker og behagelig å bruke.
Elastisk midje med magnetiske spenner og borrelåsjustering på begge sider - Tillater presisjonsjustering av passformen.
Glidelås på leggen - En viktig funksjon hvis du vil bruke buksene over støvlene.
Borrelåsjustering ved leggen - Sikrer en tettsittende passform på buksebenet.
2 frontlommer og 2 baklommer under livet - Disse lommene lar deg oppbevare de viktigste eiendelene dine trygt og lett tilgjengelig mens du sykler.
Kort glidelås for jakke - Begge sider av glidelåsen er inkludert for enkel tilkobling med en jakke. Kompatible jakker inkluderer Agrius Airflow Air motorsykkeljakke, svart™ åpen mesh motorsykkeljakke og svart™ dedikasjon motorsykkeljakke.
Maskinvaskbar - Skånsom vask uten tøymykner; Fjern alle dekslene før vask.

Tilgjengelig i 2 lengder - Regular og Long
Les mer

Kombiner Med TEKSTILJAKKER MC

Kombiner Med SKINNJAKKER

Kombiner Med HJELM MED SOLVISIR