Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

BLACK OPENWORK AIR CE AA NAVYBLUE VANNTETT MC ALLVÆRSJAKKE

67 %

1299

NOK

3899NOK Du sparer2600NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær

Black™ Openwork Air Motorcycle Jacket er en del av den nyeste Black™-kolleksjonen.

Black™ Openwork Air er en ventilert tekstil ridejakke med en avtagbar vanntett membran for bruk under den britiske sommeren. Avtakbare CE Level 2-beskyttere er standard på skuldre og albuer, mens det på baksiden er en lomme for valgfri ryggbeskytter (selges separat). Justering av passformen gjøres med borrelås ved mansjetter og midje, justeringsanordninger på overarmen og magnetisk spennekrage med engangsjustering for perfekt komfort. Jakken har rikelig med oppbevaringsplass med 2 utvendige lommer, 2 innvendige lommer på hvert lag og en sikker Napoleon-lomme. En glidelås for å kombinere jakken med bukser er også inkludert. Kompatible bukser inkluderer Black™ Openwork Air motorsykkelbukser, Black™ Zeal motorsykkelbukser og Agrius Airflow Air motorsykkelbukser. Begge sider av bukseglidelåsen er inkludert slik at du kan bruke den andre halvdelen av en eksisterende bukse til å lage et komplett antrekk.

Nøkkelfunksjoner/poeng:

- CE-sertifisert i henhold til den nyeste standarden EN 17092-3:2020 - Klasse AA klassifisert plagg
- Slitesterk 500D polyamid ytre stoff med integrerte kraftige meshpaneler
- Avtakbar vanntett membran
- Avtakbar ergonomisk CE nivå 2 beskyttelse for skuldre og justerbare albuer
- Magnetisk spennekrage med engangsjustering for en skreddersydd passform og brukervennlighet

Black™ Openwork Air motorsykkeljakke er fullpakket med funksjoner...

Spesifikasjoner inkluderer:

- CE-sertifisert i henhold til den nyeste standarden EN 17092-3:2020 - Klasse AA-klassifisert plagg - Dette er et utmerket valg av jakke for vanlig bruk på veien.
- Pustende 500D polyamid stoff og 380 gsm kraftig mesh ytre skall - Styrke, holdbarhet og komfort kombinert.
- Allsidig 2-lags konstruksjon - Den praktiske dobbeltlagskonstruksjonen gjør denne jakken perfekt for sommerkjøring, selv på regnværsdager.
- Avtagbar Permatex vanntett membran - Det avtagbare vanntette fôret øker funksjonaliteten til denne tekstil motorsykkeljakken. Det er enkelt å sette foringen tilbake på plass takket være dens fargekodede festestroppene ved mansjettene.
- Fargekoordinerte ermer med separate røde og grå hemper for å unngå vridde ermer.
- Integrerte meshpaneler for ventilasjon - De integrerte kraftige meshpanelene fremmer luftstrøm og sikrer bedre komfort når du sykler i varmt vær.
- Fast nettingfôr for økt pusteevne.
- Avtakbare ergonomiske CE nivå 2-beskyttere for skuldre og justerbare albuer - Den 4-delte myke beskytteren er inkludert som standard i dette plagget: det er den nyeste generasjonen av tynne og fleksible beskyttere, som gir jakken komfort og beskyttelse når du kjører eller til og med bare rusler.
- Dobbeltlommesystem for tilpassbar plassering av albueputer - Alle har forskjellige albueposisjoner. Vi har gitt 2 posisjoner på hver albue slik at du kan plassere beskyttelsene for å oppnå en tilpasset passform for deg.
- Lomme for valgfri ryggbeskytter - Ryggbeskytter selges separat.
- Refleksdetaljer for synlighet under dårlige lysforhold - Reflekstrykk på brystet og reflekterende logotrykk nederst på jakken vil sikre at du blir sett selv om natten.
- Intern vannkile - Plassert på den avtagbare vanntette foringen, like bak hovedglidelåsen, holder deg tørr.
- Nettingpanel for vanndrenering nederst på ryggen - Lar vann som har trengt inn mellom lagene renne ut.
- Myk stoffkrage - Kragen er dekket med et mykt stoff for ekstra komfort.
- Magnetisk spennekrage med engangsjustering - Justering av kragelukking har aldri vært enklere: med magnetspennen festet, juster til riktig passform med borrelåsremmen. Deretter bruker du bare den magnetiske spennen for å lukke, nå som din perfekte passform er satt.
- Justering av knott på overarmen - To justeringsposisjoner på overarmen gir en mer skreddersydd passform for å redusere armfladder når du sykler.
- Mansjettjustering med borrelås og kroker - Utvidbare mansjetter lar deg bruke hanskene inne i ermet.
- Midjejustering med borrelås og kroker - Enkel å bruke sidejusteringer bidrar til å oppnå en skreddersydd passform.
- Innvendige lommer på hvert lag - Vanntett lag og hovedjakke har hver en stor lomme som måler 18cm (B) x 19cm (H) x 2cm (D), samt en stor mobiltelefonlomme som måler 11cm (B) x 18cm (H) ) x 2 cm (D).
- 1 Napoleon lomme - For å holde viktige eiendeler lett tilgjengelig, er denne lommen plassert på venstre side, rett innenfor hovedflaten.
- 2 håndlommer med glidelås - De to utvendige lommene gir ekstra oppbevaring

MERK!
Litt liten i størrelsen, så bestill en størrelse større enn vanlig!
Les mer

Kombiner Med ALLVÄDERSBYXOR

Kombiner Med MC BUKSER

Kombiner Med HJELM MED SOLVISIR