Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

G-FORCE BC10 BLACK/GREY CE SEVENTY MOTORSYKKEL SNEAKERS

50 %

1499

NOK

2998NOK Du sparer1499NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
BC10 er den ultimate MC-skoen som ikke bare får deg på to hjul, men også gir deg maksimal komfort hele dagen til fots. Disse joggeskoene kombinerer et stilig design med et indre støvelsystem laget for å tilby en komfortabel og atletisk passform. Du vil føle deg både trendy og avslappet i disse skoene.
For å sikre din sikkerhet på veien er BC10 utstyrt med TPU ankelbeskyttelse, som gir ekstra beskyttelse og stabilitet for føttene dine. Den forsterkede akselen og panelet på girskifteren lar deg kjøre med selvtillit, uten å måtte bekymre deg for skade eller slitasje.
For å gi deg den perfekte passformen har skoen også integrert det innovative BOA hurtiglukkesystemet. Med dette systemet kan du raskt og enkelt sikre skoen på helt riktig måte, uten å måtte floke seg sammen med tradisjonelle lisser. Dette gir deg en optimalisert og personlig passform hver gang du bruker skoen.
BC10 er den ultimate kombinasjonen av stil, sikkerhet og funksjonalitet. Enten du er ute og sykler på veiene eller bare går en tur, vil du sette pris på den overlegne komforten og det høye beskyttelsesnivået denne skoen tilbyr. Velg BC10 og ta MC-eventyrene dine til neste nivå.

Inneholder myk mikro-pustende polyester mesh-fôr.
Med reflekterende overflater for å øke førerens synlighet.
Sklisikker gummisåle med spesifikke grepsområder.
Skiftbeskyttelse.
Sporty utseende.
Automatisk lukking.
Forsterket i ankel, hæl og tå.
Reflekterende områder.
CE-godkjent EN 13634:2017.
Reflekterende innsats.
Patron.
Pustende.
BOA Freelock lukkesystem.
Les mer

Kombiner Med CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Kombiner Med SPORT/STREET støvler

Kombiner Med DENIMKEVLARARMOUR