Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

ARMOUR C22 SUMMER MC SKINNHANSKER

79 %

399

NOK

1895 NOK Du sparer 1496NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Utforsk vår siste innovasjon innen motorsykkelhansker - skinnhansker med maksimal kontroll og komfort. Disse hanskene tilbyr den perfekte balansen mellom stil og beskyttelse og vil ta kjøreopplevelsen din til et helt nytt nivå.

Vi forstår at du ser etter hansker som ikke bare ser bra ut, men som også gir deg best mulig følelse og kontroll. Disse hanskene er spesialdesignet for å møte disse behovene og gi deg en overlegen kjøreopplevelse uansett situasjon.

Med et urbant og klassisk utseende er hanskene våre laget av høykvalitets anilin okseskinn, noe som gir dem en utrolig myk og luksuriøs følelse. Du vil umiddelbart merke forskjellen når du tar dem på.

I tillegg til å være stilige, er disse skinnhanskene også designet med fokus på funksjonalitet. De er 100 % pustende og ventilerte for å holde hendene kjølige og komfortable under lange turer. Lukningen er utstyrt med justerbare spenner og klips på håndleddet for å sikre en perfekt passform og forhindre at hanskene glir av.

Stretching og lycra på fingrene for å gi overlegen fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Du vil kunne håndtere kontrollene med presisjon og letthet, uten å måtte gå på akkord med komforten.

Når det gjelder beskyttelse, har vi integrert PVC-belagt beskyttelse med perforert skinn for å gi enestående støtdemping og sikkerhet. Disse vaktene er strategisk plassert for å beskytte de mest sårbare områdene av hendene dine og gi deg ekstra sikkerhet under turen.

Skinnhanskene er også sydd ved hjelp av pro-curve-systemet, som betyr at de er formet for å passe naturlig over hendene og gi en perfekt passform. Du vil føle deg som en del av hanskene og nyte enestående komfort og bevegelsesfrihet.

Gi deg selv den beste kjøreopplevelsen med disse skinnhanskene med maksimal kontroll og komfort. Opplev friheten på veien mens du ser stilig og elegant ut.
  • Normal i størrelsen.
  • Laget av høykvalitets okseskinn med anilin for en luksuriøs og myk følelse.
  • 100 % pustende og ventilert for å holde hendene kjølige og komfortable under lange turer.
  • Justerbar lukking med spenner og klips for perfekt passform og sikkerhet.
  • Stretching og lycra på fingrene for overlegen fleksibilitet og kontroll.
  • PVC-belagte beskyttere med perforert skinn for utmerket støtdemping og sikkerhet.
  • Sydd med pro-curve-systemet for en naturlig passform og uovertruffen komfort.
Les mer