Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

PRIS

Størrelse

Display

Summer Axis Mesh Black motorsykkelhansker

Beste pris!
PRIS

399 NOK

899 NOK
Du sparer 500 NOK (55 %)

Størrelse

Tilhøre : FRAKT KLASS-1 2-5 dagar : 115 NOK
DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Oppdag den ultimate blandingen av komfort og funksjonalitet med Seca Axis Mesh - håndsydde hansker i mykt og sterkt geiteskinn og stoffpaneler. X-Grip® forsterkningsteknologi brukes for å gi det beste grepet og holdbarheten, slik at du kan ha full kontroll over hver bevegelse.

Seca Axis Mesh har strekkbart materiale på toppen av hansken for optimal komfort og ventilasjon, og holder hendene kjølige og tørre i lengre perioder med bruk. Harde fingerbeskyttere med ventilasjonshull og harde knokebeskyttere gir ekstra beskyttelse og sikkerhet under tøffe aktiviteter.

Tekstildetaljer brukes for å gi den beste luftstrømmen og komforten. Berøringsskjermmateriale er på pekefingeren slik at du ikke trenger å ta av deg hanskene for å bruke smarttelefonen eller nettbrettet. Borrelås ved mansjetten gjør det enkelt å ta av og på hanskene.

Med Seca Axis Mesh-hansker i høykvalitets geiteskinn og stoffpaneler vil du ikke bare føle deg komfortabel, du vil se stilig og profesjonell ut også. Hanskene er perfekte for alt fra racing til touring.

Normal i størrelsen
Les mer

Kombiner Med MC Hansker

Kombiner Med CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Kombiner Med MC/CROSS HANSKER

Kombiner Med MC / CROSS HJELMER