Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

56 %

399

NOK

899 NOK Du sparer 500NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Oppdag den ultimate blandingen av komfort og funksjonalitet med Seca Axis Mesh - håndsydde hansker i mykt og sterkt geiteskinn og stoffpaneler. X-Grip® forsterkningsteknologi brukes for å gi det beste grepet og holdbarheten, slik at du kan ha full kontroll over hver bevegelse.

Seca Axis Mesh har strekkbart materiale på toppen av hansken for optimal komfort og ventilasjon, og holder hendene kjølige og tørre i lengre perioder med bruk. Harde fingerbeskyttere med ventilasjonshull og harde knokebeskyttere gir ekstra beskyttelse og sikkerhet under tøffe aktiviteter.

Tekstildetaljer brukes for å gi den beste luftstrømmen og komforten. Berøringsskjermmateriale er på pekefingeren slik at du ikke trenger å ta av deg hanskene for å bruke smarttelefonen eller nettbrettet. Borrelås ved mansjetten gjør det enkelt å ta av og på hanskene.

Med Seca Axis Mesh-hansker i høykvalitets geiteskinn og stoffpaneler vil du ikke bare føle deg komfortabel, du vil se stilig og profesjonell ut også. Hanskene er perfekte for alt fra racing til touring.

Normal i størrelsen
Les mer