Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

Premium Leather Forkle Grill / BBQ / Barista / Kokk / Frisør Forkle Brown Vintage DS1

61 %

399

NOK

999 NOK Du sparer 600NOK

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær

Premium skinn forkle grill / BBQ / Barista / kokk / frisør forkle
Brun Vintage 2-tone.

Skinnforkleet er det ultimate valget for deg som ønsker stil og komfort på samme tid. Det myke og bøyelige materialet er laget av 100% behandlet bøffelhud, noe som gjør det til et helt naturlig produkt av høyeste kvalitet. Den er perfekt for alle dine behov - enten du lager mat på kjøkkenet, griller utendørs eller jobber i hjemmeverkstedet ditt.

Med justerbare stropper og en unik sele bak kan du tilpasse passformen akkurat slik du vil ha den. De store lommene gir deg rikelig med lagringsplass for verktøy eller annet tilbehør, og den mindre lommen nederst er perfekt for å holde nøklene eller klipsene innen rekkevidde.

Det er lett å se at dette forkleet ikke bare er nyttig, det er også et stilig tilbehør som du vil elske å ha på deg. Med sin dype, vakre brune farge blir den bare penere over tid.

Så hvis du vil ha et forkle som er like praktisk som det er stilig.
Det er en investering som du vil nyte i årene som kommer.

  • Laget av et slitesterkt materiale av høy kvalitet som garanterer at dette forkleet vil være en trofast følgesvenn i mange år fremover.

  • Dette forkleet har et brukt utseende som gjør det enda penere jo mer det brukes, noe som gir en følelse av autentisitet og karakter.

  • Med en praktisk løkke for kjøkkenhåndklær har du alltid verktøyene dine innen rekkevidde for raskt og enkelt å tørke hendene eller rengjøre overflater.

  • I tillegg til å beskytte klærne dine mot flekker, er dette forkleet også designet for å beskytte deg mot varme og gnister, slik at du kan lage mat eller grille med tillit og sikkerhet.

  • Den ekstra myke voksede skinnkvaliteten gjør at forkleet kan følge alle bevegelsene dine og gi en behagelig passform for å lette oppgavene dine på kjøkkenet eller på grillen.

  • Med en stor lomme i midten og to mindre lommer nederst, har du god plass til å lagre matlagingsutstyr og andre nødvendigheter.

  • For å holde grillverktøyene på plass har dette forkleet en lærrem på forsiden, noe som gir en praktisk og elegant løsning for utstyret ditt.

  • Justerbare ryggstropper med en unik sele som ikke belaster nakken, gir en perfekt passform og en behagelig opplevelse selv for lengre bruksperioder.

Avslutningsvis er dette forkleet et velutstyrt produkt med en rekke attraktive funksjoner som gjør det til et uunnværlig tilbehør for enhver matlagings- eller grillentusiast. Med en kombinasjon av stil og funksjonalitet er dette forkleet det perfekte valget for alle som ønsker å se bra ut og samtidig jobbe effektivt på kjøkkenet eller på grillen.

Les mer