Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

40 %

1699

NOK

2795 NOK Du sparer 1096NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Shima EDGE VENTED ventilerte sko er det perfekte valget for de som liker byturer og sommerturer til mer avsidesliggende steder.

Takket være lokal perforering og luftig tungestruktur opprettholder de tilstrekkelig luftsirkulasjon og gir en behagelig følelse av avkjøling selv på varme dager. De har en ny type såle laget i den proprietære ESG-teknologien - en diagonalt profilert hæl og en overflateform som øker vedheft garanterer maksimal beskyttelse. Din sikkerhet er også sikret av et polypropyleninnlegg som stivner sålen i tverrretningen og SAP ™ ankelbeskyttelsen til TPR, og hæl-, ankel- og tåområdet er ytterligere forsterket.

Shima EDGE VENTED-skoene er utstyrt med en stropp som gjør det lettere å ta på skoen og det innovative ATOP-snøresystemet som du enkelt kan bruke med én hånd, selv uten å ta av hansken. For enda bedre komfort har EDGE VENTED-modellen en kile som gjør det lettere å finne riktig posisjon for benet på fotstøtten og en forsterkning i området ved girputen. Imidlertid vil reflekterende elementer holde deg trygg selv etter mørkets frembrudd.
Les mer