Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

Black FastTrack Black Deface Kids Junior Mc-hjelm

51 %

999

NOK

1999NOK Du sparer1000NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Black™ FastTrack er en hel ansikts motorsykkelhjelm designet for den yngre føreren, tilgjengelig i 4 størrelser som passer til barnas hoder. Denne hjelmen oppfyller den aller nyeste ECER 22.06 sikkerhetsstandarden, noe som gjør den fullt lovlig i Europa. FastTrack har et flerpunktsventilasjonssystem, hurtigutløserspenne, fullt avtagbar foring og en unik 2-delt halsgardin som reduserer vindturbulens og støynivåer. I tillegg er visiret Pinlock-klar, noe som gir en enkel oppgradering til en helt tåkefri kjøreopplevelse.

Nøkkelfunksjoner/poeng:

Designet for den yngre rytteren - Tilgjengelig i 4 størrelser som passer til barnas hoder.

ECER 22.06 Godkjent - Den nyeste hjelmstandarden - Hjelmen oppfyller de aller nyeste FN-forskriftene for sikkerhet, noe som gjør den fullt lovlig i både Storbritannia og Europa. ECER 22.06 overgår ECER 22.05-standarden, og krever at hjelmer skal bestå strengere tester.

ABS-skallkonstruksjon - ABS-skallet til FastTrack Solid-hjelmen er stilig designet og hjelper deg med å holde deg trygg på reisen.

Multi-Density EPS Liner - Den utvidede polystyrenforingen er konstruert ved hjelp av forskjellige tettheter av polystyren i forskjellige områder av hjelmen for å bedre absorbere energi i tilfelle en kollisjon. 2 EPS liner-størrelser på tvers av hjelmstørrelsesområdet gir en bedre passform på hodet.

Multi-Point Ventilation System - Luftinntak på haken og toppen av hjelmen og utløpet på baksiden gir valgfri luftstrøm gjennom hjelmen for å redusere dugg på visiret og sikre at du holder deg kjølig selv på de varme sommerdagene.

Mikrometrisk oppbevaringssystem - Den mikrometriske spennen med hurtig utløsning gjør det mulig å gjøre små justeringer av stramheten til stroppen, og holder hjelmen sikker uten at det går på bekostning av komforten.

Unik 2-delt halsgardin - Undersiden har en nakkeplate bak for å skape en tettsittende barriere mot innkommende luft, og reduserer vindturbulens og støy mens du sykler.

Multiposisjonsvisir - Visiret kan åpnes til 3 forskjellige posisjoner i tillegg til den helt lukkede posisjonen, slik at rytteren kan velge avhengig av kjøreforholdene.

Pinlock-Ready Visir - Forberedt for en Pinlock 70 anti-dugg-innsats, noe som betyr at du ikke vil slite med synlighet uansett elementene (innsats selges separat).

Anti-ripevisir - Visiret er spesielt produsert for å motstå riper fra lette luftbårne støt.

UV-bestandig visir - Gir beskyttelse mot UV-stråler.

Quick Release Visir - Fjærbelastet for å sikre en tett passform mot tetningene.

Fullt avtagbart hypoallergenisk fôr - Avtakbart og vaskbart hypoallergenisk fôr og kinnputer lar deg holde hjelmen frisk og ny.

Avtakbar hakegardin - Reduserer vindturbulens og støy mens du sykler.

Avtakbar pusteavviser - Bidrar til å forhindre dugging av visiret.

Vekt - 1230±50 g
Les mer

KJØP MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Antiduggvisir Pinlock 70 Lens For Black Apex - Ammo Sv 5302- Fasttrack Kids

349NOK

Visir Fasttrack Kids Helmet Tinted

299NOK

KJØP MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Antiduggvisir Pinlock 70 Lens For Black Apex - Ammo Sv 5302- Fasttrack Kids

Pris 349 NOK

Visir Fasttrack Kids Helmet Tinted

Pris 299 NOK

Kombiner Med Barnehjelmer

Kombiner Med Alle barneklær og beskyttelse

Kombiner Med Barnestøvler / sko