SHARKSPEED ÄR ETT NORSKREGISTRERT FORETAK

MOTORCYCLE / CROSS CLOTHING & ACCESSORIES

Vi (Sharkspeed) leverer i dag komplette konsepter innen Motorsykkel / Cross / Enduro stativer, beskyttelse og Streetwear til lavere priser enn mange andre i samme bransje. At vi kan gjøre dem mulig er at vi kjøper direkte fra produsentens merker og tilbyr nærmest engrospriser direkte til sluttforbruker! Derfor opplever våre kunder prisene våre svært lave sammenlignet med hva andre selskaper tar for tilsvarende sortiment.
Vi har eksistert i 10 år og selger til Europa, og vi sender også til hele verden. Vår suksess er takket være våre tilbakevendende kunder som har ført oss til å utvikle og kontinuerlig fornye vårt sortiment. Vi er ledende innen produksjon av skreddersydde motorsykkelklær så vel som våre egendesignede klær som tilbys av våre leverandører.

Vårt konsept er basert på å alltid tilby kunden gode produkter til lavest mulig pris og nettopp derfor garanterer vi lavest prisgaranti på hele sortimentet vi har. Med Norden i grepet føler vi at vi er på god vei og ønsker å benytte anledningen til å takke alle våre kunder igjen for hjelpen og støtten vi har fått og vi lover deg at uansett hvor store vi blir så skal vi alltid ha de laveste prisene i markedet.

Vi har også et showroom i Trollhättan hvor du kan se produktene på stedet og handle.
Vi er spesialister på spesiallagde motorsykkelstativ hvor du kan designe ditt eget stativ eller bestille store størrelser. Hvis du er ny kunde, ikke bekymre deg, du har alltid 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett på alle våre produkter unntatt skreddersydde bestillinger. Vi gir også 1 års garanti på alle våre produkter med mindre annet er angitt i produktbeskrivelsen.

Så gi oss en sjanse og vi lover å gjøre deg glad og fornøyd.