SHARKSPEED ÄR ETT NORSKREGISTRERT FORETAK

MOTORCYCLE / CROSS CLOTHING & ACCESSORIES

Vi (Sharkspeed) leverer i dag komplette konsepter i Motorsykkel / Cross / Enduro stands og beskyttelse til lavere priser enn mange andre i samme bransje. Det faktum at vi kan gjøre dem mulige, er at vi kjøper direkte fra produsenter og tilbyr nesten engrospris direkte til sluttbrukeren! Det er derfor våre kunder opplever prisene svært lave sammenlignet med hva andre selskaper tar for tilsvarende produkter.
Vi har eksistert i 10 år og selger til Sverige, Norge, Finland og Danmark, Sveits, Frankrike, Tyskland, Belgia, Storbritannia, Østerrike, Italia, USA, Holland og Spania. Vi sender også til hele verden. Vår suksess er takket være våre gjenta kunder, som har ført til at vi utviklet og kontinuerlig fornyer vårt sortiment. Vi er ledende innen produksjon av skreddersydde mc klær og våre egne designet klær.

Vårt konsept er basert på å alltid tilby kunden gode produkter til lavest mulig pris, og derfor garanterer vi den laveste prisgaranti på hele vårt sortiment. Med Norden i vårt grep føler vi at vi er på rett spor og vil gjerne takke alle våre kunder igjen for hjelp og støtte vi har mottatt, og vi lover at uansett hvor stort vi vil, vil vi alltid ha de laveste prisene på markedet .

Vi har også en bakkebutikk Trollhättan hvor du kan handle på stedet.
Vi er spesialister på dimensjonerte mc-stativ hvor du kan designe ditt eget stativ eller bestille eksisterende produkter i større eller mindre størrelser. Hvis du er ny kunde, ikke bekymre deg for at du alltid har 14 dager med åpent kjøp og 30 dagers bytte på alle våre produkter, unntatt tilpassede bestillinger. Vi utsteder også en 1 års garanti på alle våre produkter med mindre annet er angitt i produktbeskrivelsen.

Så gi oss en sjanse, så vi lover å gjøre deg glad og fornøyd.