Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

36 %

1799

NOK

2795NOK Du sparer996NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
De vanntette REBEL WP joggeskoene er en kombinasjon av sikkerhet og urban stil, designet for daglig bruk. Deres ergonomiske gummisåler er kryssforsterket, samt forsterkede hæler, tær og ankler sammen med det støtdempende ArmorPlus-skummet garanterer et høyt sikkerhetsnivå. De har et SAP TPU-deksel på ankelen for bedre stabilitet og bevegelsessikkerhet. Skoene er laget av naturlig skinn, med noen perforerte områder for å gi bedre klimakontroll. Fôret på sneakersen har en mikroporøs NextDry-membran for å holde føttene tørre selv når det regner. For et høyt nivå av komfort er REBEL WP utstyrt med snøring og sideglidelås for enkel av og på. Grip Deboss for giring på tåområdet støtter deg når du skifter gir mens den spesielle skråkonstruksjonen imiterer fotposisjonen når du kjører motorsykkel. Inspirert av street style vil de også passe etter at du har gått av motorsykkelen. Disse vanntette joggeskoene kommer med to fargeversjoner av lissene, begge tilgjengelige i settet slik at du kan velge stil etter dine preferanser.

BESKYTTELSE
-ARMOR PLUSS SKUMDEMPING PÅ ANKELEN
- FORSTERKTE HÆL-, ANKEL- OG TÅSOMRÅDER
-SAP™ TPU-ANKELDEKK
-KVERS FORSTERKET SÅLE

KLIMA:
-NEXTDRY™ VANNTETT MEMBRAN
-PERFORERT SKINN

KOMFORT
-SKÅ KONSTRUKSJON
-ERGONOMISK GUMMI-SÅLE
-GRIP DEBOSS FOR GIRSKIFTE

EKSTRA:
-REFLEKSPANELER
-TREKK REM - SKO

Streetwear-stil
Inspirert av street style, er REBEL WP stilige motorsykkeljoggesko. Designet for maksimal komfort, vil de være et kompromiss mellom beskyttelse og utseendet til hverdagslige urbane støvler. Settet inneholder to fargeversjoner av lissene. Gul fluo for de som liker å trekke oppmerksomhet eller i klassisk sort for elegant styling. Du vil føle deg komfortabel og unik i dem selv etter at du har gått av motorsykkelen.

Komfort og støtdemping
Vanntette REBEL WP motorsykkeljoggesko er en kombinasjon av sikkerhet og urban stil. Disse støvlene har en forsterket hæl, tå og ankel støttet av ArmorPlus skumstøtdempere slik at føttene dine alltid er beskyttet. I tillegg er ankelen utstyrt med SAP TPU-beskyttelse, som gir ekstra ankelstøtte, bedre stabilitet og bevegelsessikkerhet. Den ergonomiske gummioverflaten ble forsterket på tvers. Den høykvalitets gummioverflaten gir utmerket komfort og godt grep bekreftet av samsvar med CE-standarder.

Regntette støvler
REBEL WP er egnet for alle værforhold. Joggeskoens fôr har en mikroporøs NextDry-membran som holder føttene tørre når været blir skikkelig vått. Laget av naturlig lær, har de noen perforerte områder som lar luften strømme fritt og gir bedre klimakontroll. Lette, stilige og designet for holdbarhet, vil de være din beste venn for motorsykkelsesongen.

Sjekk deg selv
Disse joggeskoene er laget med en spesiell vridd konstruksjon tilpasset motorsykkelens posisjon. For ytterligere å øke kjørekomforten er tåområdet forberedt for å støtte girskifting gjennom grepspresing. Dette betyr at du alltid kan kontrollere girskiftet og holde fokus på veien mens du kjører. REBEL WP er også utstyrt med reflekterende paneler for bedre synlighet etter mørkets frembrudd. Night Vision System er produsert ved hjelp av mikrosfæreteknologi. Disse reflekterende innsatsene er diskret plassert i strategiske områder.

Hold kjeft og la oss gå!
Vi fokuserte på å legge til ekstra komfort til disse støvlene. Vi vet hvor vanskelig det kan være å knyte motorsykkeljoggesko, spesielt når du har fullt utstyr. Derfor har REBEL WP en diskret glidelås på siden slik at du ikke trenger å knytte dem hver gang. Å ta av og på joggeskoene vil alltid være raskt og enkelt. Denne modellen joggesko har også en spesiell snøring. Løkken gjør at du kan ta på deg støvlene mye lettere selv om du allerede har på deg hansker. Utformingen av støvelen og snoren sikrer en perfekt passform for varig funksjonalitet og komfort.
Les mer

Kombiner Med CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Kombiner Med SPORT/STREET støvler

Kombiner Med DENIMKEVLARARMOUR