Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

PRIS

Størrelse

Display

LADY SOFTSHELL JC75 URBAN ARMYGREEN ALLVÆR MOTORSYKKELJAKKE

Beste pris!
PRIS

1299 NOK

2899 NOK
Du sparer 1600 NOK (55 %)

Størrelse

Tilhøre : Leveranstid 6-12 arbetsdagar : 115 NOK
DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær

Urban allværs motorsykkeljakke designet spesielt for kvinner, med en middels lengde og enestående vanntett evne gjennom bruk av vanntett stoff. Jakken er konstruert med SOFTSHELL 320GSM-materiale og tilbyr et polarfleece-interiør samt prilasjonsfylt foran og bak for overlegen varme og komfort.

Denne jakken har også en avtagbar hette med glidelås, mens en polstret krage med høy komfort gir et ekstra nivå av beskyttelse mot hardt vintervær. I tillegg er jakken utstyrt med ventilasjonsglidelåser både foran og bak, som gir optimal klimakontroll.

Jakken er sikret med glidelåser i YKK-kvalitet og har en innerlomme spesialdesignet for mobiltelefoner. I tillegg er jakken utstyrt med avtagbare skulder- og albuebeskyttere som oppfyller nivå 2 homologerte CE (EN1621-1: 2012) standarder.

Avslutningsvis har denne urbane vinterjakken for kvinner en eksepsjonell design og funksjonalitet, noe som gjør den til et ideelt valg for alle som leter etter komfort, stil og beskyttelse under sommer- og kalde værforhold.

CE godkjent motorsykkeljakke
Prilasjon
Skulder, rygg, albue og underarm beskyttelse nivå 2
Ventilert for alle værforhold
Vanntett innerlomme
Ekstra lang ryggbeskytter


Les mer

Kombiner Med ALLVÄDERSBYXOR

Kombiner Med SKINNBYXOR

Kombiner Med MC / CROSS HJELMER

Kombiner Med CUSTOM HANSKER