Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

53 %

1899

NOK

3995 NOK Du sparer 2096NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Hvis du er ute etter kevlarbukser for hverdagskjøring i byer, er Shima Giro-buksene det perfekte valget. Unikt utformede, løse bukser med praktiske lastelommer oppfyller kravene til mange stiler og behovene til den daglige motorsykkelbrukeren. Utstyrt med CE-sertifiserte kne- og hoftebeskyttere og et ekstra forsterkningslag av aramidfiber sørger de for sikkerhet på kritiske steder. I tillegg er det lommer for knebeskyttere på utsiden, som gjør dem lettere tilgjengelige. GIRO-bukser med ergonomisk 3D-design har store foldepaneler på knærne i ryggen, noe som øker bevegelsesfriheten. For ytterligere å øke komforten og mobiliteten er disse buksene designet med justerbar benvidde og sømløs komfort + skritt. GIRO er moderne motorsykkelbukser laget med fokus på detaljer som lar deg se bra ut på og av motorsykkelen.

Beskyttelse mot underkroppen

Shima Giro er slanke motorsykkelbukser med rett kutt, som lar deg presentere deg selv attraktivt i enhver stil. Avslappet cargo-look med et ekstra lag som øker holdbarheten vil tilfredsstille syklister som leter etter komfort og et unikt utseende. Det indre beskyttende laget av slitesterk aramidfiber garanterer motstand mot slitasje og riving. For å beskytte mot virkningene av støt er GIRO-er utstyrt med hoftebeskyttere og avtakbare knebeskyttere i henhold til CE-standarden, plassert i en lett tilgjengelig ytterlomme. For ekstra beskyttelse har buksene innvendige lommer for valgfri SAS-TEC cervical beskyttelse - selges separat.

Perfekt mobilitet

Disse motorsykkelbuksene er designet med funksjoner som forbedrer mobilitet, komfort og nytte. Den ergonomiske 3D-designen og de fleksible panelene i skjøteområdene garanterer en perfekt dynamisk passform. I tillegg er buksene utstyrt med en sømløs Comfort + ball. Teknologien som brukes i skrittet har en kileinnsats som lar deg heve benet høyere samtidig som du beholder det elegante utseendet til buksene dine. GIRO tilbyr maksimal ergonomi mens du kjører – akkurat som moderne motorsykkelbukser skal gi.

Kampplass

Inspirert av spesialstyrker er Shima Giro-bukser utstyrt med praktiske, store cargolommer som øker nytten og gir et unikt utseende. De har også flere standardlommer øverst, så Shima Giro kan være like uformell som en klassisk denimbukse. De er praktiske for oppbevaring av ulike gjenstander under hverdagsreiser. For ekstra komfort er buksene utstyrt med en hempe som gjør at de kan kobles til SHIMA-jakken med en klips.

Byrush

Leter du fortsatt etter nøklene dine? Med Shima Giro-bukser trenger du ikke bekymre deg lenger. De er utstyrt med en D-formet nøkkelholder, festet til en av belteløkkene. Holderen er veldig praktisk når du vil låse nøkkelringen på et trygt sted. Når den ikke er i bruk, ser den ut som en del av en elegant finish.

Kan ikke rives av

Disse motorsykkelbuksene er laget av et pustende ytterskall i bomull og et indre aramidforsterkningslag. En blanding av bomullsmateriale sikrer god luftstrøm under daglig kjøring, og aramidens holdbarhet sikrer beskyttelse mot skader og slitasje. GIRO vil oppfylle alle krav når det gjelder sikkerhet og ulike kjørestiler.
Les mer

KJØP MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Summer Short Ce Leather Gloves Motorsykkelhansker

499NOK

-62%

1295NOK
Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 Vanntett Mc Hette

1499NOK

-63%

3995NOK
Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 Vanntett Mc Hette

1499NOK

-63%

3995NOK

KJØP MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 Vanntett Mc Hette

Pris 1499 NOK 3995 NOK

Du sparer 2496 NOK (63 %)

Summer Short Ce Leather Gloves Motorsykkelhansker

Pris 499 NOK 1295 NOK

Du sparer 796 NOK (62 %)

Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 Vanntett Mc Hette

Pris 1499 NOK 3995 NOK

Du sparer 2496 NOK (63 %)