Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

BLACK DISTRESSED CE-LEVEL 2 VANNTETTE MC-STØVLER

41 %

1599

NOK

2695 NOK Du sparer 1096NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Gå opp til overlegen kvalitet og stil med våre vanntette MC-støvler i ekte skinn. Hver detalj er designet med omhu for å skape en høyytelsesstøvel som både beskytter og forbedrer kjøreopplevelsen din.

Innerfor utstyrt med en pustende membran for ekstra komfort og beskyttelse mot fuktighet, du vil føle deg komfortabel og tørr selv under de tøffeste forhold.
I tillegg til det praktiske designet har disse støvlene forsterkede såler og ankelbeskyttelse for å beskytte deg i tilfelle ulykker. For ytterligere å forbedre beskyttelsen er materialet også forsterket mot slitasje fra girspaken.

Støvlene er CE-godkjent i henhold til Level 2 EN 13634:2017, noe som betyr at de oppfyller høye standarder for beskyttelse og sikkerhet. I tillegg er det spesialbehandlede sorte skinnet mykt med vintage fløyelsfølelse og gir en elegant finish som passer til alle typer motorsykler og stiler.

Oppdag forskjellen med disse vanntette MC-støvlene i ekte skinn, hvor kvalitet og sikkerhet går hånd i hånd med stil og komfort.

* Ekte skinn
* Vanntett
* Polyesterfôr med pustende membran for komfort
* Justerbar ved leggen ved hjelp av borrelås
* Glidelås for lukking.
* Forsterket såle
* Forsterket ankelbeskyttelse
* Forsterket mot slitasje fra girspaken.
* CE-godkjent nivå 2 EN 13634:2017
Les mer