Filter

/

Filter

Tilbakestill filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

REBEL VENTED SVART/GRÅ MC SNEAKERS

39 %

1599

NOK

2595NOK Du sparer996NOK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åpent kjøp 14 dager
Laveste prisgaranti
Skreddersydde klær
Perfekt for folk som liker sjarmen til en urban kjørestil og setter pris på universelle, avslappede stiliseringer, ikke bare når de kjører motorsykkel. Settet inneholder to par lisser – fluo og svart, takket være disse kan du fremheve antrekket ditt eller få en mer avslappet look.

SAP ankelbeskyttelse
forsterket hæl, ankel og tær
Armour Plus-absorbenter på ankelen
kryssforsterket såle
store nettingpaneler for å lette ventilasjonen
skrånende øvre struktur
spenningsbånd

Praktiske løsninger vil gjøre det lettere å ta på sko med hansker.

Produsenten forutså mange scenarier og tilfeller der sjåførene befinner seg, og det er derfor han designet modellen på en veldig gjennomtenkt måte. Å vite hvor vanskelig det er å ta på seg sko med hansker eller hel motorsykkeldress. For å gjøre det lettere å ta på sko, designet han en stropp for å stramme dem, med dens hjelp kan du enkelt ta på deg sko uten å måtte bruke skje. For å unngå å hele tiden løsne og knyte dem, er skoene utstyrt med glidelås på siden.
Sikkerhet i en urban utgave.

Skoen minner om klassiske sneakers til hverdags. Den perfekte løsningen for folk som reiser med motorsykkel til jobb eller sosialt samvær. Du trenger ikke ha med deg hverdagssko og andre trygge sko når du kjører. På ankelen finner vi Armor Plus-absorbenter og SAP-ankelbeskyttelsen laget av syntetisk TPU-materiale. Kryssforsterket, gummiert såle er en kombinasjon av sikkerhet og komfort takket være opprettholdelse av en stabil posisjon under kjøring og bedre feste til fotstøtten.
Sklisikker innsats og reflekterende paneler.

Fingrene har spesiell sklisikker preging for å lette bytte. Synlighet på veien etter mørkets frembrudd og under vanskelige værforhold vil sikres av systemet med intelligente reflekterende paneler - Night Vision.
Mesh-paneler som ventilerer innsiden av skoen.

Romslige meshpaneler gir optimal termisk komfort inne i skoene og forhindrer at føttene overopphetes.
Les mer

Kombiner Med CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Kombiner Med SPORT/STREET støvler

Kombiner Med DENIMKEVLARARMOUR